Biografie

Na diverse reizen door India kwam ik in aanraking met yoga en de Ayurvedische massage. Beiden maakten enorme indruk op mij en wilde ik dit graag delen met anderen die ook op zoek zijn naar een meer bewuste levensstijl. Hieruit is in 2007 Ayurvedic Touch ontstaan.

Een bewuste levensstijl gaat om de balans tussen de juiste hoeveelheid beweging, voeding, vitaminen, stress reductie en omgeving. In het leven gaat het erom om jouw juiste balans te vinden, daar kan ik je mee helpen. Mijn huidige balans heb ik gevonden door aan zee te wonen, yogales te geven en te volgen, veel massages te geven en te ondergaan, goede supplementen te nemen en voldoende rust in te plannen.

Na 8,5 jaar op wekelijkse basis yogales aan groepen gegeven te hebben, ligt mijn aandacht nu meer bij massage. Sinds 2005 ben ik gestart en ben ik gegroeid door ervaring, opleiding en trainingen tot waar ik nu ben. Ik ben nooit uitgeleerd, nieuwe trainingen komen eraan en ik kan niet wachten kennis erbij te leren om mezelf te verrijken en te delen met jou.

Ayurvedic Touch heeft zich gespecialiseerd in vermindering van het ziekteverzuim met het doel de mens, zowel op fysiek als mentaal vlak, in een optimale conditie te brengen en te houden. De combinatie van yoga, meditatie en massage brengt lichaam en geest in balans waardoor men beter bestand is tegen stress en een betere gezondheid geeft.

Door zelf aan yoga te doen ervaar ik iedere keer weer de helende werking vNataraj party 20-7-2014an de diepe ademhaling, de verbinding en leidraad tussen de yoga oefeningen, het brengt mij tot mezelf en geeft rust. Als mens geeft het mij veel balans, kracht, zelfbewustzijn, vreugde en tevredenheid.

Momenteel geef ik als invaldocent bij diverse yogastudio´s in Haarlem yogales en verzorg ik PT yogalessen op locatie. Massages geef ik op een prachtige locatie in Haarlem. Voor meer informatie ben ik telefonisch of per mail te bereiken. Ik maak graag tijd voor u vrij!

Graag tot ziens!

Warme groet

Bianca van Zeijderveld

************************************************************************

2005  Ayurvedisch masseur
2009  CIOS, Fitness Instructeur, PT, Voedingscoach
2010-11  Hatha Yoga(India), Ashtanga-Vinyasa Teacher Training(Amsterdam)
2012-13 Yoga training K. Mcgregor, Govinda, K.Singh,  C.Horton, D.  Williams, P. Dallaghan
2013 Sport Masseur
2014 Hotstone, Thaise voet- en zwangerschapsmassage
2015 Voetreflexologie & Bindweefsel Massage
2016 Bijscholing lage rug klachten -en intuitieve ontwikkeling
2016 Yoga Training Petri Raisanen
2017 Triggerpoint, intuitieve massage, Pulsing -en  Dorn Therapie
2018 Cupping
2019 Kinesologie(spiertesten)
2020 Trance Healing & Mediumtraining