0

SPECIALS Thuiskomen bij jezelf

WORKSHOP – WEEKEND – YOGARETREAT
(Momenteel niet beschikbaar)

 

Als je al een tijdje wekelijks yoga les volgt is het een welkome afwisseling je te kunnen verdiepen met een workshop over een bepaald onderwerp of met een bepaald doel. De yoga-meditatie workshops zijn voor iedereen toegankelijk en een zeer prettige, diepe en bijzondere ervaring.

Beginnende yoga beoefenaars krijgen voldoende aandacht om zich veilig te voelen en de meer ervaren student ervaart meer verdieping tijdens de oefeningen. Tijdens de geleide meditatie wordt je door een ervaren docent meegenomen diep binnen in jezelf en heeft iedereen, beginner of gevorderde, een andere ervaring. Steeds opnieuw is de ervaring anders, altijd inspirerend en bijzonder.

Voor mensen die graag aan zee vertoeven en yoga willen beoefenen is er het yoga weekend, een aaneenschakeling van inspiratie d.m.v. yoga lessen, massage, zon, zee, strand, lekker eten en ontspanning. Even helemaal weg uit je huidige omgeving en je helemaal onder dompelen in ontspanning, dat is toch een fijne gedachte?! Voor uitgebreide informatie klik je op het woord yoga weekend.

yoga retreats

Lees meer en klik op de titel yoga retreat.

10489631_10152733104450619_1138755163350578528_n

Comments are closed.