0

Extra nieuwsbrief mei 2013

Strand Yoga

Gelukkig stijgen de temperaturen en lonkt het strand. Wij geven hierbij het startschot voor de strand yoga les op zaterdagmorgen! Voel de zuivere zeelucht tijdens de yoga oefeningen in je neus prikkelen, de zon doorkomen en de warmte op je lichaam. Kom je deze bijzondere ervaring ook mee beleven?

Met minimaal 6 personen en mooi weer gaat de les door. Aanmelding via de Facebook pagina van Ayurvedic Touch. Afmelding van de les tref je uiterlijk vrijdagavond op dezelfde pagina aan. Meldt je dus op de Facebook pagina aan en blijf op de hoogte van alle activiteiten!

Verzamelen aan de kustlijn bij paviljoen 16 om 9.25. Lestijd: 9.30 – 10.45 Een losse strand les meedoen is mogelijk voor 15,00 euro per les. Neem je eigen mat of strandlaken mee. Tot gauw!

(Yoga)reis naar jezelf!

Heb je nog geen vakantie geboekt en ben je op zoek naar iets bijzonders waar je helemaal jezelf kunt zijn, jezelf kunt ontdekken en jezelf kunt ervaren? Dan is deze yoga reis de juiste keuze!

Het was veel meer dan ik verwachtte! Alie

Heel erg mooi hoe enthousiast en betrokken je mij hebt meegenomen op het pad van yoga. Gerard

De dagelijkse yogalessen gaan gepaard met aandacht, geduld, goede begeleiding en inspiratie. Door de combinatie van yoga en massage krijg je meer lichaamsbewustzijn. Dit zorgt ervoor dat je eerder je grens aanvoelt en beter voor jezelf zorgt.

De natuur, het heerlijke eten en de nabijheid van inspirerende mensen geven deze week een bijzondere sprankel die je nog een lange tijd met je mee zal dragen.

No Comments Yet.

leave a comment

You must be logged in to post a comment.