0

Nieuwsbrief april 2015

Voeten op z’n Paasbest!

Het voorjaar prikkelt onze zintuigen en energie met het eerste zonnetje en de mooie blauwe luchten. En meteen krijg je zin om ook je voeten meer aandacht te laten geven, een goede algehele ontspanning met een voetreflex behandeling en een bezoekje aan de pedicure, voor verzorgde voeten met leuke gelakte nagels en voila je bent klaar voor de zomer!

Wist je ook dat de voeten een weerspiegeling zijn van het lichaam en je via de voeten naast ontspanning ook klachten kan behandelen via een voetreflex behandeling? Klachten kunnen onder andere ontstaan wanneer lichaam en geest uit balans zijn en zorgen dan voor blokkades.

In de voet bevinden zich reflex- en energiepunten, die in verbinding staan met alle weefsels en organen in het lichaam. Zo zitten de inwendige organen op de voetzool. De huid, spieren, botten en gewrichten op de voetrug. De linker voet vertegenwoordigt de linker lichaamshelft, de rechter voet de rechter lichaamshelft. Door druk te geven op bepaalde punten die in verbinding staan met de klachten van de cliënt kunnen deze blokkades worden opgeheven, waardoor de energetische energie, weer vrij door het lichaam kan stromen.

Iemand hoeft niet ziek te zijn om baat te hebben bij voetreflextherapie, in de eerste plaats is het heerlijk ontspannend. Het zorgt ervoor dat je je beter in balans voelt en kan ook heel goed preventief worden toegepast.

De voetreflexmassage is geschikt voor allerlei verschillende soorten klachten:

* Rugklachten
* Schouderklachten
* Hoofdpijnklachten
* Obstipatie of andere spijsverteringsklachten

Pedicure behandeling

Voetverzorging is tegenwoordig niet alleen medische van aard, maar kan ook vanuit cosmetische overwegingen worden gedaan.

Uw voeten mogen er weer mooi en verzorgd uitzien. Voeten hebben veel te verduren op een dag. Zij zijn uw trouwe onderdanen die vele kilometers afleggen. Zij hebben dan ook recht op een uitstekende behandeling!

Paas Aanbieding Voetreflex geldig gedurende april
1 behandeling van € 47,50 voor € 39,50(75 min incl.intake)
3 behandelingen van € 127.50 voor € 99,00(1 x 75 min + 2 x 60 min)
Na de 3e behandeling krijg je een heerlijk cadeautje!

Paas Arrangement Voetreflex & Pedicure geldig gedurende april
Pedicure behandeling(ongeveer 45 min) & Voetreflex behandeling(ongeveer 75 min)
totaal € 70,00 nu voor € 59,50 euro.

Met relaxte en verzorgde voeten de Pasen door!

Introductie Thaise Voetmassage

De Thaise voetmassage verbetert en bevordert de doorbloeding in voeten en onderbenen, stimuleert de organen en de zenuwbanen en geeft een weldadig gevoel van ontspanning.

Een Thaise voetmassage start met het diep verwarmen van de voeten door de onderbenen en voeten te kneden, manipuleren en te masseren met olie. Daarna volgen lichte knedingen en acupressuur met duimen en/of een speciaal massagestokje. Door acupressuur uit te oefenen op bepaalde punten van de voetzool worden organen gestimuleerd. De massage duurt 30 minuten en voor maar 30,00 euro!

Meteen boeken deze Super Relaxte Voetmassage!

Tegen ieder bedrag en tegen de waarde van de aanbiedingen zijn cadeaubonnen verkrijgbaar. Een bijzonder cadeau om te geven en zeker ook fijn om te mogen ontvangen.

FIJNE PAASDAGEN EN GRAAG TOT ZIENS!

De Wellness Praktijk Ixchel Tolweg 14 te Zandvoort(hele week geopend).
Aanwezigheid Ayurvedic Touch woensdag 11.00-16.00 & vrijdag 14.00-22.00
Bel voor een afspraak met 06-1139 9235 of reserveer zelf via www.praktijkixchel.nl

YOGA voor iedereen!
Wie yoga beoefent, op elk niveau, brengt veranderingen aan in zijn of haar stemmingen. Je zorgt ervoor dat je geest meer in balans is en je minder emotionele druk ervaart. Mensen die onbekend zijn met yoga hebben nog wel eens het idee dat het bij yoga vooral draait om het doen van gecompliceerde en ongemakkelijke lichamelijke oefeningen. Het tegendeel is waar, want wie begint met yoga merkt al snel dat de meeste oefeningen tamelijk eenvoudig en goed zijn uit te voeren.

Iedereen doet het omdat yoga werkt!

Yoga helpt niet alleen bij het verbeteren van het lichaam, maar ook bij het gezond houden van je organen en zenuwstelsel. Door het loslaten van fysieke en mentale spanningen komen er enorme hoeveelheden energie vrij. De ademhalingsoefeningen revitaliseren het lichaam en helpen bij het controleren van de geest, waardoor je kalmer en frisser wordt. Combineer dit met positief denken en meditatie, en het resultaat is een verhoging van helderheid, mentale krachten en concentratie.

Doe eens een proefles mee of schaf een rittenkaart aan om aan yoga te wennen. Je leert jezelf en je lichaam beter kennen. Het is een prachtig cadeau aan jezelf!
Aanmeldingen via 06 1139-9235 of info@ayurvedictouch.nl

**********************************************************************************************


Yoga
Dinsdag Hatha 19.15 & 20.45 Z’vrt
Woensdag 20.30 A’dam
Donderdag 18.00 A’dam(vanaf 16/4 20.30)Loc Z’vrt: Kerkplein 5
Loc A’dam: Overschiestraat 36

Massage
Woensdag 11.00-16.00 & vrijdag 14.00-22.00 Z’vrt
Zaterdag 14.00-21.00 H’lem(vanaf april)

Loc Z’vrt: Tolweg 14
Loc H’lem: Van Egmondstraat 4

*********************************************************************************************

Like de FB pagina en maak kans op een heerlijke massage/voetreflex behandeling bij 300 LIKES.
Nu al prachtige ervaringen na een aantal Voetreflex behandelingen. Wat is dit bijzonder en zeer doeltreffend!

Comments are closed.