0

Nieuwsbrief augustus 2014

Samenwerking Praktijk Ixchel

Door de fijne samenwerking bij Center Parcs hebben Nadine Schoonebeek en Bianca van Zeijderveld besloten om per 1 september hun samenwerking te verdiepen. Bianca zal haar massages bij praktijk Ixchel onderbrengen waarmee het uitgebreide massage pakket wordt aangevuld met een aantal bijzondere massages.

Ik stel jullie graag voor aan Nadine Schoonebeek:
Mijn naam is Nadine Schoonebeek en ik ben masseur, coach en kleurentherapeut. Met veel plezier ben ik enige jaren geleden met WellnessPraktijk Ixchel gestart.

Coaching en massage in één praktijk is wellicht niet voor iedereen een logische combinatie. Massage is immers vooral een therapie bij lichamelijke problemen, terwijl coaching vooral wordt aangeboden aan mensen die psychische ondersteuning kunnen gebruiken.

In de Oosterse geneeskunst is de combinatie van lichaam & psyche heel logisch en gaat men er holistisch gezien vanuit dat lichaam en geest nauw met elkaar samenhangen. Verstoring op het ene vlak heeft invloed op het andere vlak. Vanuit deze filosofie werkt WellnessPraktijk Ixchel.

Uitgaande van deze holistische benadering kunnen coaching en massage veel voor lichaam & geest doen en versterken ze elkaar. Door een coachingsgesprek krijgt je inzicht in jezelf en zit je lekkerder in je vel. Daarnaast heb ik de kleurentherapie toegevoegd omdat ik geloof in de ondersteunende kracht van kleur.

Logo Ixchel Nadine Ayurvedic Touch Logo ROZE Nataraj party 20-7-2014

Nadine en Bianca willen dit heugelijke feit samen met u vieren en hebben speciaal voor deze kennismaking de volgende aanbiedingen in de maand september:

Ayurvedische massage 1 uur van 50,00 voor 42,50

Tevens is het mogelijk om een duo massage af te spreken. Kom gezellig met je partner, vriendin of moeder en onderga tegelijkertijd een heerlijke massage!

Duo massage van 1 uur van 90,00 voor 75,00

Wilt u Nadine en Bianca beter leren kennen en samen met ons op de samenwerking toosten, kom dan op vrijdag 19 september tussen 19.00-21.00 naar de Open dag.

Wij zien uw online afspraken graag tegemoet en begroeten u vanaf 1 september in de praktijk of tijdens de open dag. Tot gauw!

Ayurvedic Touch aanwezigheid bij Praktijk Ixchel op Tolweg 14, 2042 EL Zandvoort op maandag 19.00-22.00 dinsdag 10.00-14.30 en donderdag 10.00-14.30 & 19.00-22.00 (graag contant betalen). Praktijk Ixchel is geopend op ma, di en do van 9.00-22.00 en vrij van 9.00-17.00

Bianca van Zeijderveld 06-1139-9235 – Nadine Schoonebeek 06-3948-6806
www.ayurvedictouch.nl – www.praktijkixchel.nl

*************************************************************************

Nog geen reisje geplant in het najaar? Dan is deze retreat het overwegen waard!

Een heerlijke retreat naar Frankrijk…en maar op 360 km afstand van Amsterdam! Je bent er dus zo en het genieten kan van start…

Het programma omvat 2 x daags yogales en leer je de Indian Head massage aan. Zo’n fijne ervaring! Daarnaast genoeg tijd om te ontspannen, lekker te eten, heerlijk te wandelen of juist even niets.

Reactie Indian Head massage:
Bianca is een fijne en warme persoonlijkheid waardoor je je snel heel relaxed voelt. Het masseren van het gezicht vond ik een prettige ervaring. De Indian Head massage is een bijzondere belevenis, die je moet ondergaan!

5 daagse(woe-zon)All-in Yoga retreat voor 549,00

Vroegboekkorting:

boek voor eind augustus en betaal niet 549,00 maar 499,00!

ontbijt-FransTekst FlyerLogo1 met tekst

 

 

Info: www.ayurvedictouch.nl/yogareis/ of 06-1139-9235

We hebben nu 200 Likes en daar zijn we enorm blij mee en verloten daarom een heerlijke Ayurvedische massage! Maandag 4 augustus maken we via Facebook de winnaar bekend.Like de Ayurvedic Touch Facebook pagina en/of attendeer je vrienden op deze pagina(door na de yogales of massage een bericht op je tijdlijn te plaatsen en Ayurvedic Touch te noemen) want met 250 Likes verloten we een bijzondere Indian Head massage!

Door de pagina te Liken blijf je op de hoogte van onze activiteiten en laatste updates i.v.m. strand yoga.

*************************************************************************
We zijn weer gestart met YOGA!
Elke dinsdagavond om 19.15 of 20.45 en elke zaterdagochtend om 9.30(hiervoor graag aanmelden) aan het Kerkplein 5 in Zandvoort.

Probeer eens een proefles en neem ook je vriend(inn)en mee…je lichaam en geest zullen je dankbaar zijn!

yoga image 1*************************************************************************

NIEUW! Personal Yoga Training in combinatie met massage.Door met volledige aandacht met lichaam en geest bezig te zijn ontstaat er meer lichaamsbewustzijn en komt je geest sneller in de ontspanningsmodus. De massage daarna geeft een nog diepere ontspanning. Een weldaad!

Door het een op een concept verdiep je je persoonlijke yoga beoefening of kan je kennismaken met yoga. Je komt in een zeer diepe ontspanning die je tijdens een groepsles minder goed kunt bereiken.

Nieuwsgierig? Probeer het eens uit!
30 min yoga + 30 min massage 55,00
45 min yoga + 45 min massage 80,00
60 min yoga + 60 min massage 95,00

 

Comments are closed.