0

Nieuwsbrief januari 2014

De eerste yogalessen van 2014

De eerste yogalessen zijn inmiddels achter de rug en ik heb enorm genoten! De groepsenergie voelt altijd zo fijn en voelt het gezucht dat vrijkomt na een vakantieperiode(jeetje wat ben ik stijf!) vertrouwd, is het enorme doorzettingsvermogen tijdens een zware eerste les inspirerend om te ervaren en geeft mij een enorme energie boost, zie ik de stromende energie en sprankeling in de ogen en komt na de eindontspanning de dankbaarheid los tijdens een heerlijk kopje kruidenthee. Of tref je een mooi berichtje aan op de Facebook pagina…

Die reactie wil ik graag delen:
Jouw lessen van zowel afgelopen zaterdag als dinsdagavond waren weer super fijn, yoga vanuit compassie en je eigen grenzen……thanks!

Dankbare reacties zijn fijn om te krijgen en geven je de bevestiging nog steeds op het juiste pad te lopen en het vertrouwen hiermee door te gaan, ook als het even niet meezit.

Midweek, lang weekend of week in Frankrijk?

Momenteel zijn we bezig met een mooie locatie in Frankrijk, ongeveer op 450 km afstand van Amsterdam. Een life bezoekje zit in de pijplijn want we zijn enthousiast!

De locatie ligt in een prachtige omgeving, heeft 24 slaapplaatsen(genoeg dus!) en genoeg ruimte om zowel binnen- als buiten yogales te geven. Zij serveren 3 maal daags heerlijk eten van eigen land en uit de omgeving en heerst er een goede en relaxte sfeer. Het is ook een prettige bijkomstigheid dat de locatie alleen beschikbaar is voor je eigen groep.

De locatie is het hele jaar open en heeft deze zomer nog genoeg opties beschikbaar. Tevens lijkt het mij bijzonder om inspirerende yoga meetings in het najaar of de winter te houden. De locatie ligt op zo’n redelijke afstand en is de prijs zeer gunstig te noemen om dit vaker te kunnen ondernemen.

Klinkt erg aanlokkelijk toch?

Mijn gedachten gaan uit naar intensieve weekends/midweken en/of volle relax weken die gedurende het hele jaar kunnen plaatsvinden.

Ben jij iemand die vaker kortere perioden inplant of spreekt een volle week je meer aan? Heb je voorkeur voor verschillende perioden in het jaar waarin je intensieve weekends kan ervaren om je yoga ervaring te verdiepen of ben je een liefhebber van de zomer en wil je deze actief besteden? Of spreekt juist de mix van intensieve weekends(gehele jaar door) en een rustige relax zomer weekje je aan?

Reacties zie ik graag tegemoet via info@ayurvedictouch.nl en kom ik hier in in volgende nieuwsbrieven op terug!

Yoga Retreat IBIZA 2beyou

Het gaat goed met de aanmeldingen voor de yoga retreat, de cadeautjes voor jezelf vallen dus in de smaak!

Een heerlijk eiland, prachtige luxe villa met eigen zwembad, heerlijk eten, inspirerende groep, fijne yogalessen, massage & mindful coaching…er komt geen eind aan al dat moois!

Het is dan ook niet zo gek als je jezelf een weekje heerlijke ME time gunt.

Mocht je nog geen vakantie beslissing hebben genomen dan kan ik deze week van harte aanbevelen, het zal een diepe indruk achterlaten en je zou wensen dat je het vele jaren eerder had gedaan.

Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar!

Comments are closed.