0

Nieuwsbrief mei: nieuwe energie opdoen?

Bevrijding van ballast en verwelkomen van nieuwe energie…daar is mei perfect voor!

Mei is altijd een heerlijke maand, het voorjaar dat zich in april al laat proeven rolt zich langzaam verder uit om de zon meer ruimte te geven en zijn steeds warmer wordende stralen op ons neer te laten komen. Ons gestel raakt in april altijd een beetje van slag, ons lichaam verblijft nog steeds in de winter modus en tegelijkertijd krijgen we enorm de kriebels van het eerste zonnetje. We willen het zonnetje ten volle benutten en plannen kost wat het kost allerlei buiten activiteiten in. Regelmatig hoor ik dat er juist in deze periode veel vermoeidheid voorkomt en dat is niet zo gek. Na een minder actieve winter is het beter te doseren als de zon z’n kop opsteekt…echter verlangen we zo hevig naar de zon en draaien we een beetje door en tegelijkertijd hebben we D3 ook nodig. Mei voorziet geheel in de behoefte en wens van de mens, het levert meer zon en meer energie op!

Om je lichaam en geest een enorme boost te geven en een energiek en fris gevoel te krijgen kan je een aantal dingen doen. Veel frisse lucht, activiteiten/sport, volwaardige en gezonde voeding tot je nemen, voldoende water drinken en ontspanning. Ontspanning kan op vele manieren echter is een diep ontspannende massage een wondermiddel om je lichaam in goede conditie te brengen en te houden. Daarnaast komt er oxytocine vrij en geeft dat een diep gevoel van welbehagen en blijft massage een weldadige ervaring voor lichaam en geest…een diepere ontspanning is er bijna niet.

Het brainstormen over een weldadige ervaring voor jou als gast heeft een prachtig Arrangement opgeleverd en bestaat uit een trio van een bijzondere Indian Head massage(hoofd, nek, rug en schouders), een super ontspannende Wellness massage(gehele lichaam) en een relaxte Thaise Voetmassage.

Het Head to Toe Arrangement zorgt voor diepe en algehele ontspanning van hoofd tot teen en zorgt de professioneel uitgeruste en rustige praktijk ervoor dat u als gast een geweldige ervaring meekrijgt…zelfs 3 keer!

massage 11thaise voetmassage1ihm 1

Uitleg massages Head to Toe Arrangement

Indian Head Massage
De Indiase hoofdmassage zorgt ervoor dat blokkades verminderen en geeft verlichting. Maar de effecten ervan zijn niet louter lichamelijk: het werkt ook op psychisch niveau, doordat de geest kalmeert, ontspant en stress vermindert. Tevens zorgt het ervoor dat nachtrust bevordert, het zelfhelingsvermogen van het lichaam versterkt en pijn en stijfheid verlicht.

Wellness Massage
Dit is een preventieve,  rustgevende en reinigende massage. De massage zorgt ervoor dat schadelijke stoffen geëlimineerd en geneutraliseerd worden en gestimuleerd worden het lichaam te verlaten.

Thaise voetmassage
De Thaise voetmassage verbetert en bevordert de doorbloeding in voeten en onderbenen, stimuleert de organen en de zenuwbanen en geeft een weldadig gevoel van ontspanning.

Head to Toe Arrangement
geldig in mei-juni-juli en vanaf nu te boeken voor maar € 99,00!

Een geweldig cadeau voor moederdag(10 mei), voor jezelf na een hectische tijd of wellicht om alle massages eens uit te proberen…en wie weet gun je het jezelf daarna maandelijks…wat een heerlijk vooruitzicht!

Tegen ieder bedrag en de waarde van een aanbieding zijn cadeaubonnen verkrijgbaar. Een bijzonder cadeau om te geven en zeker ook fijn om te mogen ontvangen.

*************************************************************************

yoga 12

Met YOGA op zoek naar jezelf.
Eigenlijk zijn we allemaal op zoek naar iets maar wat is dat…iets? De ene persoon reist veel en hoopt in dit leven elk mooi plekje ter wereld te kunnen ontdekken, de ander heeft meer met voeding en probeert zoveel mogelijk verschillende restaurants uit. Weer een ander blijft meer bij zichzelf en daalt af in de diepste spelonken van het eigen lichaam om te ontdekken wie we nou werkelijk zijn en wat we hier op Aarde te doen hebben. Allemaal verschillende manieren om uiteindelijk terecht te komen bij een gevoel van tevredenheid of geluk…want dat is het “iets” dat we allemaal hopen te vinden.

Mijn eigen zoektocht heeft mij langs diverse banen, landen, sporten en voedingsstijlen gevoerd en toch mistte ik het “iets”. Vaak ervoer ik de onrust over het van alles willen meemaken en vooral niets willen missen. Sinds ik met yoga ben begonnen en ik mij tevens verdiept heb in het reinigen van de innerlijke mens in het algemeen is er langzaam een soort van rust over mij heen gekomen, een innerlijke rust die mij een tevreden gevoel geeft ondanks de situatie waarin ik me begeef. Het heeft niets te maken met geld, sociale contacten, werk etc. Het is een tevreden gevoel over jezelf…en daar heb je niets voor nodig, behalve jezelf.

De geweldige ervaring met en werking van yoga heeft mij doen besluiten een opleiding tot yogadocent in India te gaan doen en later nog een opleiding in Amsterdam. Het willen delen van zo iets moois is vanaf het begin aanwezig geweest en ben ik ook direct gaan doen. Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds zeer dankbaar dat mijn Ziel, innerlijke gids of hoe je het ook wilt noemen, op onderzoek is gegaan om aan de behoefte te voldoen een gelukkiger mens te worden. Yoga heeft mij een gelukkig, krachtig, positief en vriendelijk mens gemaakt die tevreden is met zichzelf!

Heel graag deel ik mijn ervaringen met jou en wil je hierbij graag uitnodigen een proefles te komen volgen. Kom in de maanden mei t/m juli langs voor een proefles met je vriendin, zus of buurvrouw en betaal € 15,00 voor 2 personen in plaats van € 30,00!

yogamat 1

Graag tot ziens op de mat!

Aanmeldingen via 06 1139-9235
info@ayurvedictouch.nl

Facebook Ayurvedic Touch

Comments are closed.