0

Nieuwsbrief september

Relax gevoel vasthouden…met YOGA!

Heb je een fijne vakantie achter de rug? Genoten van de rust, het alles mag en niets hoeft gevoel kunnen ervaren, lekker eten, mooie omgeving…kortom vrijheid en rust om te doen en te laten wat je wilt? Fijn gevoel is dat toch!

Eenmaal terug in ons dagelijkse routine van werk, gezin, familie, onderhoud huis etc vergt dat veel tijd en inzet en binnen no time meldt de behoefte aan vakantie zich weer aan…wat doen we onszelf toch aan?

Het kan ook anders, het gaat erom dat we balans brengen in de activiteiten die we op een dag inplannen. Naast inspanning hoort genoeg ontspanning om de geest leeg te maken en het lichaam tot rust te laten komen. Right? Het inzicht welke vorm van activiteit werkelijk ontspanning is of toch in het rijtje van inspanning thuishoort is wel belangrijk. Velen vinden tv kijken of achter de computer zitten al ontspannend, terwijl je geest op die manier juist enorm veel voeding krijgt en overuren maakt. Zo zijn er nog legio voorbeelden te noemen waarvan men denkt dat het een ontspannende werking heeft maar het in werkelijk niet is.

Je lichaam komt het meest tot rust met meditatie en yoga, tevens met massage. Het is niet voor niets dat mensen na een yogales zich super ontspannen voelen, dieper slapen, beter tegen stress en virussen bestand zijn, minder stijfheid ervaren en veerkrachtiger in het leven staan.

Herken je jezelf in voorgaand verhaal en heb je eigenlijk helemaal niet nagedacht over het in balans brengen van je activiteiten? Doe jezelf dan een plezier en begin met YOGA. Het verschil merk je direct na de eerste les!

Nieuwsgierig geworden en wil je ervaring opdoen met YOGA?
Neem dan contact op dan reserveren wij alvast jouw matje!

TIP: Kan je de wekelijkse lessen in Zandvoort niet meer volgen?
Kom dan naar de lessen in Haarlem!
Vanaf 14/9 start om 18.00 Ashtanga voor beginners en op vrijdag 9.30 Vinyasa.
Leuk als ik je weer mag begroeten!

                                    
TIP: boek naast de yogales een heerlijke massage!

Yoga en massage complimenteren elkaar; je lichaam ervaart meer ontspanning, komen afvalstoffen los waardoor flexibiliteit verbetert, komt je hartslag tot rust en voel je meer connectie met je lichaam.

Door yoga & massage te combineren blijft rust ontspanning langer behouden.

Comments are closed.