0

Nieuwsbrief september

YOGACRUISE TURKIJE
Tijdens de zomer heeft Ayurvedic Touch niet stil gezeten…we hebben de creativiteit enorme ruimte kunnen geven, mooie gesprekken gehad en samenwerkingen kunnen sluiten met diverse inspirerende ondernemingen.

Een van de ondernemingen is Yogacruise.nl en organiseren zij prachtige zeilcruises in het zuid-westen van Turkije en bezorgen jou een fantastische vakantie. De samenwerking is erop gebaseerd dat Ayurvedic Touch de dagelijkse yogalessen en de eventuele massages geeft of de Indian Head massage aanleert. Neem eens een kijkje op hun website en geniet mee!

All-in Yoga retreat Turkije 1.295,00
Data 16-23 mei & 10-17 oktober 2015

                                  

INCLUSIEF

vlucht: Amsterdam – Dalaman (Corendon airlines), 2 X transfer van de luchthaven naar de boot, 7 overnachtingen in een gedeelde hut, alle maaltijden aan boord: ontbijt, lunch, diner en alle (alcoholische) drankjes, dagelijks twee Nederlandstalige yogalessen van een professionele en ervaren docent (behalve wanneer we in Simi(stad) zijn wordt er soms geen les gegeven), Yogamatten zijn aanwezig!

EXCLUSIEF

Toeslag Griekse eiland Simi, € 25,- p.p. vr havengeld en transitlog, Bijdrage garantiefonds GGTO € 15,- per boeking, Reserveringskosten á € 25,- per boeking, twee maaltijden aan land en massages aan boord.

Door de positieve reiservaringen boekt men vaak direct voor het volgende jaar en is de boot snel vol, dus wacht niet te lang met boeken. Het is een geweldige reis die je niet wilt missen.

Wil je dit avontuur naar Turkije mee beleven? Boek dan deze reis via www.yogacruise.nl en geef de naam B. van Zeijderveld op en levert je dat direct een korting van € 50,- op! Leuke opsteker toch?!

Uitgebreide info & foto’s op www.ayurvedictouch.nl/yogareis/

————-

Vinyasa Yogastudio Bloemendaal
Vanaf heden verzorgt Ayurvedic Touch elke donderdagavond om 20.30 een Vinyasa les bij Yogastudio Bloemendaal. Wil je deze dynamische les ervaren, meldt je dan aan en profiteer in september nog van de leuke aanbieding. Je betaald 25 euro voor 4 lessen!Vrijdag 5 september viert Yogastudio Bloemendaal haar 1 jarig bestaan! Tussen 8.30 en 21.00 ben je van harte welkom om verschillende lessen te volgen en de docenten te leren kennen. Kijk voor het rooster van het Yoga Feest op www.yoga-bloemendaal.nl
Gesloten en geen les!
Tussen 27-9 en 4-10 is er geen les in Zandvoort. In Bloemendaal gaat de les door.
Lestijden locatie Zandvoort:
Dinsdag 19.15 & 20.45
Lestijd locatie Bloemendaal:
Donderdag 20.30
Wil je een proefles proberen? Meldt je aan via 06-1139 9235 en wellicht willen je vriend(inn)en ook mee.
————–
Personal Yoga Training – massage
De Personal Yoga Trainer komt bij u op locatie of bezoekt u de praktijk en bespreekt samen uw wensen, doelen en motivaties d.m.v. het Personal Yoga Trainingsplan. Heeft u altijd al yoga willen doen en nog geen behoefte om dit in een groepsverband te doen? Of wilt u uw huidige niveau intensiveren en meer uitwerken? Met Personal Yoga Training is dit allemaal mogelijk!
Door persoonlijke begeleiding en aandacht, boekt u snel en ontspannen vooruitgang en geeft u dit nog meer inspiratie en motivatie om uiteindelijk uw doelstelling te bereiken. De helende werking van de ademhaling tijdens yoga is enorm en zult u merken dat u op andere vlakken ook vooruitgang boekt, w.o. rustiger slaapritme en verbeterde concentratie.
Personal Yoga Training kan met 5 of 10 sessies van 1 uur worden gestart en is het mogelijk de tijd en kosten te delen met een vriend(in).Actie: boek je tijdens de Bewust Haarlem Markt een pakket van 5 sessies(5 uren) Personal Yoga Training, dan krijg je de 6e sessie van 1 uur(€ 65,00) er gratis bij!
In combinatie met een Ayurvedische massage heeft de Personal Yoga Training dubbel impact.
Na een yogasessie geeft de massage een nog diepere ontspanning.
Nieuwsgierig? Probeer het eens uit!
30 min yoga + 30 min massage 65,00
45 min yoga + 45 min massage 90,00
60 min yoga + 60 min massage 105,00

Comments are closed.