0

Would you be my Valentine?

Zo zong het personage Ophelia in het toneelstuk Hamlet (1600-1601) van Shakespeare:

To-morrow is Saint Valentine’s day,
All in the morning betime,
And I a maid at your window,
To be your Valentine.

Valentijn is vanuit de historie ontstaan door een christelijke priester Sint Valentijn uit Rome. Bij overlevering bestond een keizerlijke wet die soldaten verbood om te trouwen. Men geloofde dat vrijgezellen eerder bereid waren te sterven op het slagveld. Valentijn zou echter in het geheim toch soldaten hebben gehuwd, omdat hij van mening was dat liefde alles overwon. Toen keizer Claudius II (268-270) dit ontdekte, liet hij de geestelijk op 14 februari 269 executeren, en zo werd Valentijn een martelaar voor de liefde.

  Valentijn Aanbieding

Samen met je man of een vriendin, tegelijkertijd een massage van een uur ontvangen en samen genieten. Heerlijk idee toch?
Geef jezelf eens een cadeautje en maak een ander ook blij…Double Fun!

Duo massage van 90,00 euro voor 75,00
(graag telefonische afspraak maken)

Bijzonder om te geven en heerlijk om te ontvangen:
een cadeaubon om een fijne massage te ervaren.

De Wellness Praktijk Tolweg 14 te Zandvoort is goed te bereiken,
zonder door wegopbrekingen te worden gehinderd. U bent van harte welkom!

***********************************************************************

VERWACHT!

Ayurvedic Touch is een nieuwe samenwerking aangegaan en zijn we druk bezig mooie arrangementen samen te stellen. Eens per maand een paar uur voor jezelf of met een groep vriendinnen heerlijk relaxen. Een enthousiast welkom met heerlijke kruidenthee, yoga, floaten en massage…je voelt je herboren! Wij verheugen ons er al op…jij ook?

We houden je graag op de hoogte!

Rittenkaarten

Als je al eens yoga hebt ervaren en je elke week een les wilt volgen is een rittenkaart een aantrekkelijk alternatief, de lessen worden voordeliger en geeft het je net het extra duwtje in de rug om elke week te gaan. Daarnaast is het fijn om iedere week te komen en je lichaam en geest de aandacht te geven die het verdient. Door de drukte waar de mensheid vaak mee te maken heeft vinden wij enige verzuimruimte van toepassing en geven wij op een 5 rittenkaart 2 weken verzuimtijd en op een 10 rittenkaart 3 weken.
De ervaring leert dat de meeste mensen die wekelijks komen hier ruim voldoende aan hebben.Soms komt het voor dat je een lange vakantie gaat houden of een hardnekkige blessure hebt waardoor je een aantal weken niet aanwezig kunt zijn, geef dit dan door want hiervoor is altijd een oplossing. Overig verzuim kan helaas niet worden gehonoreerd.
Tevens een vriendelijk verzoek de einddatum van je rittenkaart goed in de gaten te houden, gemiste lessen buiten de verzuimtijd komen helaas te vervallen. We gaan er echter vanuit dat je elke week yoga komt doen en de rittenkaart volledig benut!  Namaste

Comments are closed.