Yogaworkshop

imagesCAGDGSHOVerwacht in 2016 –> Yoga workshop Feel the Energy!

Bianca van Zeijderveld heeft een  inspirerende workshop samengesteld die je energielevel naar een hoger niveau brengt.

Ons lichaam heeft energie nodig om te zijn, te presteren en te genieten. Zonder energie gaat het leven aan ons voorbij en zijn moeheid en depressie vaak gehoorde klachten bij gebrek aan energie. Energiek opstaan en de dag met gemak doorkomen is een wens van velen. Met deze workshop wordt je tools aangereikt om aan je energietoename te werken en deze op een hoog niveau te houden.

Verdiepende en reinigende ademhalingsoefeningen geven een verkwikkend effect, je voelt letterlijk de energie opborrelen. Yoga oefeningen, bedoeld voor lichaamsbewustzijn, je lichaam soepel te maken en te openen, zorgen ervoor dat vastgehouden emoties losgelaten kunnen worden en meer energie opleveren. Tevens is het beoefenen van yoga een aanzet om bewust met voeding en stress om te gaan, het eten van volwaardige voeding en het verminderen van stress levert meer energie op. Daarnaast is het bewust zijn van je energieniveau een enorme hulp om elke dag met volle energie te starten en kritisch te bepalen waar je dat aan wilt besteden.

Tijdens de pauze drinken we heerlijke kruidenthee met wat lekkers.

Tijd: ochtend-middag(in overleg te bepalen)(duur: ongeveer 2 uur)
Kosten: 35,00 euro
Locatie: strand

  • Hatha voor beginners / half-gevorderden.
  • Minimale deelname 6 personen
  • Vaste tijd of in overleg te bepalen

TIP: Een leuk idee als onderdeel van je vrijgezellendag!

BeachYoga

Wil je graag een workshop ervaren? Stuur een bericht via de website, Facebook pagina of schrijf je via de reguliere lesavonden in en geef je op! Je ontvangt per mail een inschrijfformulier. Het inschrijfgeld dient van tevoren overgemaakt te worden op NL83INGB0002741783 t.g.v. B. van Zeijderveld o.v.v. workshop. Bij ontvangst van het inschrijfformulier en inschrijfgeld is je deelname definitief. Restitutie is niet mogelijk.

Informatie:  info@ayurvedictouch.nl of 06-1139-9235

Het is fijn samen te delen en van elkaar te leren!

 Hope to see you there!

 Namaste