Biografie

Na diverse reizen door India kwam ik in aanraking met yoga en de Ayurvedische massage. Beiden maakten enorme indruk op mij en wilde ik dit graag delen met anderen die ook op zoek zijn naar een meer bewuste levensstijl. Hieruit is in 2007 Ayurvedic Touch ontstaan.

Een bewuste levensstijl gaat om de balans tussen de juiste hoeveelheid beweging, voeding, vitaminen, stress reductie en omgeving. In het leven gaat het erom om jouw juiste balans te vinden, daar kan ik je mee helpen. Mijn huidige balans heb ik gevonden door aan zee te wonen, yogales te geven en te volgen, veel massages te geven en zelf te ondergaan, goede supplementen te nemen, volwaardige voeding te eten en voldoende rust in te plannen.

Een bewuste levensstijl is niet iets dat je op een dag doet, je groeit er langzaam naartoe zodat lichaam en geest ruimte en tijd krijgen om nieuwe gewoonten in te laten slijten. Wat is voor jou het belangrijkste vlak om te verbeteren? Heb je een bepaald totaalbeeld voor ogen? Dat zijn de vragen die ik je zou stellen om te kunnen bepalen hoe we samen stap voor stap een prettige levensstijl kunnen vormen. Het is een boeiend traject waarin je als persoon groeit, krachtiger wordt en anders in de wereld gaat staan. Zeer bijzonder om na een tijdje terug te kijken en te ervaren en zien welke progressie je hebt doorgemaakt.

Sinds 2005 ben ik gestart met massage trainingen, daarna yoga opleidingen(India en Amsterdam)en nu bezig me te verdiepen in Orthomoleculaire Geneeskunde en kan ik constateren dat ik een heel ander mens ben geworden. Tevreden, krachtig, nieuwsgierig, meer in balans, zijn woorden die op mij van toepassing zijn. Door te groeien als mens en door ervaring van alle trainingen ben ik gegroeid tot waar ik nu ben. Mijn leergierigheid blijft en staan er nieuwe trainingen op stapel om mezelf te verrijken en te delen met jou.

De wens om Orthomoleculair Therapeut te worden is in de maak; inmiddels is de basis opleiding afgerond om later dit jaar(2021) verdieping en specialisaties te volgen. Voor mij is een levensstijl niet compleet zonder volwaardige voeding en goede supplementen. De aanvulling massage en yoga maakt het voor mij compleet.

Door zelf al jaren te ervaren wat een gezonde levensstijl voor je kan betekenen is deze verdieping tot stand gekomen. Ik wil graag in de praktijk brengen wat ikzelf al ervaren heb om vanuit deze lessen kennis over te dragen.

Ben je nieuwsgierig naar hoe jouw huidige levensstijl eruit ziet, wat je zou kunnen doen om deze te veranderen, wil je yoga oefeningen aanleren, is je lichaam wel toe aan een enorme onderhoudsbeurt d.m.v. massage of wil je het hele pakket ervaren? Lees dan even verder op de website. Mocht je enthousiast zijn geworden, nieuwsgierig en bereid zijn een veranderingsproces te omarmen dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik help je graag inzichten te verschaffen over jouw huidige levensstijl en begeleid je stap voor stap naar de levensstijl die op dat moment het beste bij je past.

Zullen we een intake gesprek plannen?

Graag tot ziens!

Warme groet

Bianca van Zeijderveld

************************************************************************

2005  Ayurvedisch masseur
2009  CIOS, Fitness Instructeur, PT, Voedingscoach
2010-11  Hatha Yoga(India), Ashtanga-Vinyasa Teacher Training(Amsterdam)
2012-13 Yoga training K. Mcgregor, Govinda, K.Singh,  C.Horton, D.  Williams, P. Dallaghan
2013 Sport Masseur
2014 Hotstone, Thaise voet- en zwangerschapsmassage
2015 Voetreflexologie & Bindweefsel Massage
2016 Bijscholing lage rug klachten -en intuitieve ontwikkeling
2016 Yoga Training Petri Raisanen
2017 Triggerpoint, intuitieve massage, Pulsing -en  Dorn Therapie
2018 Cupping
2020 Orthomoleculaire Therapie Basis
2021 Practische Coachingsvaardigheden

Orthomoleculaire Therapie Gevorderd

Specialisatie: Orthomoleculair Therapeut Kinderen

EMB: Energetische Morfologische Bloedtest

[an error occurred while processing the directive]
[an error occurred while processing the directive]
[an error occurred while processing the directive]
[an error occurred while processing the directive]