Over Bianca

Na diverse reizen door India kwam ik in aanraking met yoga en de Ayurvedische massage. Beiden maakten enorme indruk op mij en wilde ik dit graag delen met anderen die ook op zoek zijn naar een meer bewuste levensstijl. Hieruit is in 2007 Ayurvedic Touch ontstaan.

Een bewuste levensstijl gaat om de balans tussen de juiste hoeveelheid beweging, voeding, vitaminen, stress reductie en omgeving. In het leven gaat het erom om jouw juiste balans te vinden, daar kan ik je mee helpen!

Een bewuste levensstijl is niet iets dat je op een dag implementeert, je groeit er langzaam naartoe zodat lichaam en geest ruimte en tijd krijgen om nieuwe gewoonten te laten indalen. Wat is je toekomstbeeld en op welk(e) vlak(ken) wil je verbetering aanbrengen? Welk vlak wil je als eerste aanpakken? Hoe zie je dat voor je en wat wil je bereiken? Dat zijn vragen die ik je zou kunnen stellen om een prettige levensstijl samen te stellen en die stap voor stap te integreren in jouw leven. Het is een boeiend traject waarin je als persoon groeit, krachtiger wordt en anders in de wereld gaat staan. Je voelt je energiek en gelukkiger en kan je vanuit je innerlijke kracht alles aan.  Een zeer bijzondere ervaring en aanrader als je bewust in het leven wilt staan en het leven ten volle wilt genieten. 

Sinds 2005 ben ik gestart met massage trainingen, gevolgd door yoga opleidingen in India en Amsterdam. Het is altijd mijn wens geweest anderen te ondersteunen in hun groeiproces. Ik wilde de sessies die ik alreeds jaren geef verrijken met voedings- en supplementen adviezen en met Orthomoleculaire Therapie is die wens uitgekomen. Een prachtig samenspel samenkomend in Lifestyle in het algemeen. Een gezonde Lifestyle kan je leven verlengen en is het mogelijk daarmee op een gezonde en vitale manier ouder te worden. Het is mijn doel jou te leren hoe je op een fijne en ontspannen manier het maximale uit het leven kunt halen. 

Nieuwsgierig geworden hoe jouw huidige levensstijl eruit ziet? Wat je zou kunnen doen om deze te veranderen of deels aan te passen? Wil je yoga oefeningen aanleren of is je lichaam toe aan een massage onderhoudsbeurt? Of wil je het hele Lifestyle pakket ervaren? Lees dan even verder op de website. Mocht je enthousiast zijn geworden en graag aan de slag wilt dan maken we samen jouw huidige leefstijl inzichtelijk en begeleid ik je stap voor stap naar de levensstijl die het beste bij je past.

Zullen we een intake gesprek inplannen en een uitgebreide tijdslijn maken?

Graag tot ziens!

Warme groet

Bianca van Zeijderveld

                                                     

************************************************************************

2005   Ayurvedisch masseur
2009   CIOS: Fitness Instructeur – PT – Voedingscoach
2010-11   500 uur Yoga Training in India -Amsterdam
2012-13   Yoga Training K. Mcgregor-Govinda-K.Singh-C.Horton-D.  Williams-P. Dallaghan
2013   Sport Massage
2014   Hotstone – Thaise voet – zwangerschapsmassage
2015-16   Voetreflexologie – Bindweefsel Massage
2017-18   Triggerpoint – Dorn Therapie – Cupping
2019-21   Lifecoaching – Practische Coachingsvaardigheden
2020-21   Orthomoleculaire Therapie Basis & Gevorderd
2022   EMB-Bindweefsel massage
2022-23   Integraal Orthomoleculair Therapeut, nascholing Tinnitus & Early Life Stress