0

MASSAGES – VOETREFLEX & STOELMASSAGES Relax body and soul

Rust en ontspanning is vandaag de dag een luxe, echter niet onbereikbaar. Door de aandacht meer op het lichaam te vestigen komt het hoofd(geest) tot rust en ontspant het lichaam. Preventieve massage voorkomt dat klachten en hardnekkige blessures chronisch worden.

Maar als ik nergens last van heb waarom dan toch preventieve massage? Mijn antwoord is altijd hetzelfde: helaas staat de gemiddelde mens niet goed in contact met het lichaam en zijn er teveel activiteiten die ons afleiden. Als we uiteindelijk pijn ervaren dan heeft het lichaam al heel lang afvalstoffen opgebouwd en zet deze in de spieren en aanhechtingen af. Voor onderhoud is het raadzaam maandelijks een volledige lichaamsmassage(want afvalstoffen bevinden zich overal) te ondergaan en daarmee pijnklachten en blessures te voorkomen. Zolang we druk doende zijn blijven de afvalstoffen zich ophopen dus waarom niet bewust tijd nemen voor jezelf en je gezondheid serieus nemen? Doen!

Het is mogelijk verschillende massages te ervaren:

Relax my Body –> Een massage in rustig tempo met zachte strijkingen en knedingen om in diepe ontspanning te komen. Een weldaad voor je lichaam!

Tijdens een ontspanningsmassage vloeien spanningen die in voorbije periode werden opgebouwd weg en komt de geest tot rust. De massage werkt ook preventief en zorgt dat stress en vervelende situaties makkelijker los gelaten kunnen worden en niet opgeslagen worden in het lichaam.

Energize my Body –> Een massage met meer intensiteit en sneller tempo om blokkades op te heffen en verzuring en stijfheid weg te nemen.

Met deze massage ligt de nadruk meer op de behandeling van de verzuring in de spieren. Het behandelen van spanning veroorzaakt door sportbelasting, frequent bureauwerk met daarbij gepaard gaande slechte houding, stress en andere factoren die hogere spierspanning veroorzaken, werkt met deze massage het beste. De massage zorgt ervoor dat de opgehoopte afvalstoffen worden afgevoerd, de doorbloeding wordt gestimuleerd en ontspanning optreedt.

Recover my body –> Een massage met diepe intensiteit om hardnekkige verzuring en stijfheid weg te nemen.

Deze(bindweefsel)massage is een intensieve massage die in eerste instantie een wat onprettig en scherp gevoel kan geven. De massage is bedoeld probleemgebieden aan te pakken. Sommige mensen ervaren de behandeling als pijnlijk. Dit komt doordat de huid op sommige plaatsen zeer gevoelig kan zijn. De bedoeling van de behandeling is dat door de massage de spanning van de huid afneemt en uiteindelijk losser gaat aanvoelen. Deze massage wordt na ongeveer 30 minuten met een meer ontspannende massage afgesloten om de gevoeligheid van de behandelde plekken tot rust te brengen.

foto-5-300x208Relax my Feet –> De voetreflexmassage is geen medische behandeling. Wel is het zo dat de massage van de voet een zeer positieve invloed heeft op het zenuwstelsel en de bloedsomloop. De bloedcirculatie wordt verbeterd waardoor afvalstoffen verwijderd kunnen worden. Energieblokkades kunnen worden opgeheven waardoor het zelfgenezende vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

Boek nu!

************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Business Stoelmassages –> vraag een offerte aan!

Bedrijfsmassage is een effectief middel dat ondersteunend werkt om langdurig ziekteverzuim te voorkomen. Één dag ziekteverzuim kost uw bedrijf gemiddeld € 300 per dag per werknemer(bron:ArboNed).

Preventie
In de tegenwoordige 24-uurs maatschappij waarin wij steeds meer in ons hoofd leven, verleren wij het om tijdig de waarschuwing – signalen van het lichaam te herkennen en hier adequaat op te reageren. Door hoge werkdruk gunt men zich nauwelijks tijd om bij de werkhouding stil te staan of tijdig een pauze te nemen. Jaarlijks geeft 1 op de 5 mensen (cijfers 2018) aan burn out klachten te hebben en kost dit de samenleving meer dan 20 miljard per jaar!

Bedrijfsmassage wordt door de medewerker als zeer prettig ervaren; men voelt zich lichamelijk beter, heeft een bewust rustmoment, ervaart meer energie en is beter bestand tegen stress waardoor men minder bevattelijk is voor virussen en ziekten.

Het regelmatig ondergaan van de stoelmassage heeft de volgende effecten:

  • Lichamelijke en geestelijke ontspanning, toename concentratievermogen,
  • verlichting van werkdruk,
  • Verbeterde doorbloeding en opheffen van blokkades, bewustwording van houding en lichaam,
  • Verminderen of opheffen van pijn, stijfheid of kramp,
  • Preventie en afname ziekteverzuim en positief effect op de algemene werksfeer.

Toegevoegde waarde voor uw bedrijf

Een Ayurvedic Touch stoelmassage is een van de meest doeltreffende middelen om het ziekteverzuim binnen uw bedrijf omlaag te brengen. Het regelmatig behandelen en de persoonlijke aandacht zorgen voor geestelijk en lichamelijk welzijn. Een bedrijf dat goed is voor zijn werknemers, is een aantrekkelijke werkgever.

Stoelmassages zijn in te zetten voor een bedrijvendag, jaarlijks evenement of op maandelijkse basis.

Bij hogere afname stoelmassages geldt een gereduceerde prijs!

Vraag uw offerte vandaag nog aan via info@ayurvedictouch.nl

 

Comments are closed.