0

Kunnen EMB bloedtesten ook ingezet worden voor kinderen?

Dat is de vraag van een van mijn klanten die zelf een EMB test heeft gedaan. Omdat het haar zoveel inzicht heeft gegeven overweegt ze de test ook voor haar kinderen. Mijn gegeven antwoord is dat kinderen kleine mensen zijn en ook last van stress kunnen hebben, daardoor kwetsbaar zijn voor o.a. virussen en bacterien waar zij vervelende klachten van kunnen krijgen. Ook kan er al veel misgaan tijdens de bevalling of speelt de voeding die we zelf gewend zijn en wij ons kinderen geven een grote rol.

Lees je even mee?
Kinderen zijn nog puur en zeer gevoelig, als zij op natuurlijke manier via het geboortekanaal ter wereld komen krijgen zij de darmflora van hun moeder mee. Dat betekent 2 dingen;

1) baby’s geboren via een keizersnee krijgt die darmflora niet mee en heeft een grote kans later darmproblemen te ontwikkelen. Tegenwoordig gebeurt het vaker dat de baby ingesmeerd wordt met darmflora materiaal van de mama. Prachtige oplossing!
2) Bij een geboorte via het geboortekanaal gaat het er wel om dat mama goede darmflora heeft zodat ze het goede doorgeeft, zodat het kind op latere leeftijd geen darmproblemen ontwikkelt.

Hoe vaak horen we tegenwoordig niet dat kinderen veel buikpijn hebben? Het kan zijn omdat ze ergens tegenop zien echter kan ook zijn dat een bepaald voedingsmiddel niet goed valt vanwege gevoelige darmen. Ook is er veel lactose(melk)intolerantie en geeft darmklachten…en helaas niet alleen voor kinderen.

Zou het niet eens fijn zijn hier meer over te weten en de klachten van je kinderen inzichtelijk te maken om deze in de kern aan te pakken?
Op mijn website tref je alles aan over de EMB test en kan je altijd het gratis 15 minuten gesprek doen voor uitgebreidere informatie. Feel free!

Ik vertel je er graag meer over. Bel je mij?
06-1139 9235 of stuur mij een mail via info@oerrijkleven.nl

Comments are closed.