0

Scheurbuik?

Wist je dat nog niet zo lang geleden(dit jaar in een tijdsbestek van 6 maanden) er 3 scheurbuik gevallen zijn ontdekt in de leeftijd van 22, 26 en 74 jaar? Waaatttt???

Waar wij eerst dachten dat scheurbuik uit de VOC tijd stamde komt dan nu bedrogen uit. Mensen met een slecht voedingspatroon, alcohol misbruik en psychische klachten hebben een verhoogde kans op scheurbuik. En tel daar de steeds slechter wordende kwaliteit van ons verse voedsel en vooral het gefabriceerde voedsel bij op.

De oplossing is, naast gezonde(eigen verbouwde) groenten en fruit en inname van 1000 mg vitamine C, binnen handbereik.
Vitamine C is een in water oplosbare vitamine waardoor een eventuele te hoge dosis vanzelf afgevoerd wordt door het lichaam via de urine.

Bij griep of verkoudheid is het mogelijk 2000-4000 mg of zelfs nog meer in te nemen verspreid over de dag. Mocht dit voor jouw lichaam toch teveel zijn dan laat het lichaam dat heel goed merken; als de ontlasting er te zacht uitkomt dan verminder je de dosis. Persoonlijk heb ik hier geen ervaring mee en ook nooit vernomen van mijn klanten. Het is echter raadzaam hier niet zelf mee te experimenteren maar in overleg te suppleren.

Ben je nieuwsgierig of jij ook zo’n uitzonderlijk scheurbuik geval bent? šŸ™‚ Dan help ik je graag hier helderheid in te krijgen.

Check de website van oerrijkleven.nl voor meer informatie.
06-1139-9235

Comments are closed.