0

Wat vertelt een EMB bloedtest mij?

Nou heel wat!

Gemiddeld krijg je, via een beetje bloed door een eenvoudig vingerprikje, 14 pagina’s aan uitslag over je gezondheid. Dat is enorm veel informatie waar je normaal niet zo snel achterkomt.

Het gaat niet alleen om je vitaminen -en mineralen spiegel, ook om je intoleranties, parasieten, gesteldheid van de organen, het traditionele bloedbeeld, of er virussen in je lichaam zitten die je lichaam uitputten, of dat je op andere wijze toxisch belast bent. Een enorme waslijst aan details waar ik je uitgebreid uitleg over geef met daarnaast een uitgebreid advies over voeding, ondersteunende supplementen, doorverwijzing om bepaalde onderzoeken te laten verrichten(gebit, parasieten) en om langzaam te bewegen naar een Happy Lifestyle.

Wanneer heb jij voor het laatst zo’n uitgebreid onderzoek gehad? Ben je niet nieuwsgierig zolang je je goed voelt? Mijn ervaring is dat de meeste mensen de signalen van het lichaam niet voelen of ze volledig negeren. Het komt maar zelden voor dat iemand zich werkelijk 100% gezond en fit voelt. Moeheid is een goede graadmeter en kan eventueel duiden op vitaminen tekorten. Dat op zichzelf is niet zo gek; we hebben veel stress(dat slokt vitaminen op), ons voedingspatroon is niet optimaal waardoor kostbare vitaminen uit het lichaam worden afgevoerd zonder hun werk te hebben gedaan(b.v. fytines in brood en peulvruchten) en krijgen we te weinig voedsel binnen waar nog veel vitaminen in zitten ook al is het groenten en fruit. Een grote test in 2000 heeft uitgewezen dat ons groenten en fruit nog maar 30-20% vitaminen bevat. Als we onze groenten snijden en bakken verliest het nog meer aan vitaminen.

Het klinkt misschien gek maar onlangs zijn er enkele gevallen van scheurbuik geconstateerd; ondervoeding vanwege vitaminen gebrek. Ondanks dat de personen veel aten hadden ze een gebrek opgelopen vanwege de kwaliteit van de voeding.

Neem eens een kijkje op mijn website en verdiep je in de EMB test, je zult je verbazen wat je allemaal te weten kunt komen. Een jaarlijkse check-up is naar mijn idee het beste dat je voor je lichaam en je gezondheid in het bijzonder kunt doen. Een afspraak is zo gemaakt! Bel met 06-11399235 en je hebt contact.

Comments are closed.